Energipolitik

Sveriges Socialliberala parti

Ingen pratar överhuvudtaget om energifattigdom, eller det faktum att människor över hela världen behöver tillgång till energi och elektricitet. Det är inte bara viktigt för människor och för deras överlevnad, utan också för klimatet och mänsklighetens överlevnad som art. 

Men vi vet att ojämlikheten ökar och latt änder krigar om energikällor som olja, gas, kärnkraft och kol. Det finns för många politiker och politiska partier som pratar om klimatförändringar och grön energi, men inga av dem har en lösning på problemet. Socialliberalerna har faktiskt en verklig lösning på världsproblemet. 

Som parti har vi tittat på alla alternativ och kommit fram till att vi måste ha 100% grön energi. Så långt är vi inte unika, men det enda sättet vi kan få det är genom att använda solkraft. Många läsare opponerar sig säkert nu och tänker att det inte heller är unikt utan att det är många som redan förespråkar solkraft.

Men det vi gör som parti, och det som skiljler oss från de andra, är att vi samarbetar med innovativa människor som har kommit på lösningar för att förse alla våra tekniska prylar, bilar, flygplan, tåg och för att driva industrier helt enkelt genom att överföra solenergi från rymden. Socialliberalerna är det enda politiska partiet i Sverige som inte bara pratar om det befintliga problemet, utan vi har faktiskt en lösning och vi vet hur vi ska rädda världen undan katastrofen!

Vi pratar ofta om att sätta Sverige på kartan som ett världsledande land. Detta är sättet att göra det på! Aldrig tidigare har ett enda land varit så viktigt för hela världen. Vi är redo att ta rollen som ledare och det kan inte råda några som helst tvivel för någon som faktiskt bryr sig om klimatet och mänskligheten att rösta på det enda socialliberala partiet i Sverige i kommande val. både till EU och de svenska valen. 

Med den teknik vi förespråkar kan inga företag styra världen, höja priserna så som man gjort med olja eller gas och el. Vare sig föroreningarna eller växthusgaserna kommer att öka. Tvärtom kommer de att minska drastiskt, ungefär som de gjorde världen över under första året med Covid-pandemin. Vi kommer kunna erbjuda alla lika mycket tillgång till el. Människor kommer inte behöva svälta utan kan utveckla sina samhällen och länder. Det kommer inte vara några krig om energikällor och det kommer inte att finnas några restriktioner för att resa eller värma upp huset vintertid eller köra luftkonditioneringen under varma sommardagar. Det blir helt enkelt 100 % grön energi för alla.

Sverige som land kommer att ha en livslång inkomst genom denna energikälla och kommer aldrig någonsin att behöva kompromissa med smutsiga industrier, brist på pengar till utbildningssystemet och hälso- och sjukvården. Finns det ett enda politiskt parti där ute som kan lova vad vi gör är du som läsare välkommen att korrigera oss. Vår lösning om en hållbar energiform kommer inte att kosta eller orsaka kommande generationer någon skada, så som exempelvis avfallet från kärnkraften.

Att arbeta med vetenskapliga lösningar, visionära innovationer och använda detta till gagn för alla är Socialliberalernas vision som politiskt parti. Det borde vara varje partis vision, men de bryr sig helt enkelt inte och kommer aldrig att bry sig. Du har makten i dina händer att förändra hela världen! Kommer du göra något åt det?